Du er landet på Drænspade.dk, det helt rigtige sted at finde Fiskars drænspade. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Fiskars drænspade tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fiskars Classic drænspade 194

  • Dagens pris: 500,- kr.
  • Fundet hos Homeshop.dk
  • Mærke: Fiskars

Sidste produkt på vores liste er Fiskars Classic drænspade 194 som vi har fundet til 500,- hos Homeshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Til professionelt brug – hvor kravene til udformning og holdbarhed er skærpede – findes specielt udviklede spader.
Kendetegnende for denne serie er et kraftigere blad og en ekstra lang skinne, der giver spaden stor styrke.
Drænspaden med langt, s…

Se hos Homeshop.dk ❯❯

Flere produkter.

De 1 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Fiskars drænspade i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Fiskars drænspade:

Dyreste Fiskars Drænspade på listen er Fiskars Classic drænspade 194 fra Homeshop.dk med en pris på 500.00. Billigste udvalgte Drænspade er Fiskars Classic drænspade 194 som du kan købe for 500.00 hos Homeshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr. – de 1 Fiskars Drænspade vi har fundet koster i gennemsnit 500 kr.
Ovenstående Fiskars Drænspade data og priser er hentet fra 1 butikker (Homeshop.dk). Alle Fiskars Drænspade tilbud er opdateret i dag 11-08-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Drænspade guides:

Fandt du ikke det rigtige Drænspade blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Drænspade: